Tekstgrootte:

tichtbyelkoar logo en foto


Sinds 1 januari 2015 kunt u met vragen over zorg en werk bij uw dorpenteam terecht. In het Dorpenteam zitten onder andere medewerkers van MEE, KEaRN, Wmo (gemeente) en Stichting Maatschappelijk werk Fryslân.

Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Zoek dan contact met uw dorpenteam via Ticht Byelkoar. Dit kan telefonisch via 14 0511 of VIA DIT FORMULIER (let op, u verlaat de site van KEaRN bij het klikken op deze link!). Een medewerker van het Dorpenteam neemt dan contact met u op voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek kijkt u samen met deze medewerker naar uw situatie. Wat kunt u zelf doen, of kan iemand in uw omgeving u helpen? Als tijdens dit gesprek blijkt dat u ondersteuning of begeleiding nodig heeft, wordt er een ondersteuningsplan gemaakt. De medewerker uit het Dorpenteam blijft uw vaste contactpersoon zolang er ondersteuning nodig is.

Voor meer info kunt u ook een kijkje nemen op de SITE VAN TICHTBYELKOAR

 

Telefonisch is het dorpenteam te bereiken via (0511) 460 767!!

dorpenteam tytsjerksteradiel

24 februari 2016: Dorpenteam Tytsjerksteradiel op locatie

Heeft u een vraag voor het dorpenteam? Dan kunt u bellen met (0511) 460 767 of een kijkje nemen op de site tichbtyelkoar.nl of op de Facebookpagina's van de dorpenteams:  facebook.com/dorpenteamtdiel of facebook.com/dorpenteam8k

De leden van het dorpenteam in Tytsjerksteradiel zijn ook op locatie in verschillende dorpen te vinden! 

 

Op donderdagochtend zijn ze van 10 tot 11 uur te vinden in het Maskelyn in Hurdegaryp en vanaf maart op de woensdagmiddag van 15 tot 16 uur in de bibliotheek te Gytsjerk.

 

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, wordt er gezocht naar nog meer locaties. We houden u via deze site op de hoogte!

Folder Tichtby Elkoar

De folder is HIER te lezen.

 

Filmpjes Tichtby Elkoar

In deze filmpjes wordt uitgelegd wat Tichtby Elkoar voor u kan doen: